Csapatépítõ tréning

>

         Ide kattintva megnézheted

         Mátyáshegyi-barlangi túránkat

      látás és mozgássérült

                  fiatalokkal! 

Egyéb túráink

Csapatépítõ outdoor tréningjeink

Kedves látogatók!!
Árajánlatot csak személyes megbeszélés és az igények egyeztetése után készítünk.

Az outdoor tréning arra a felismerésre épít, hogy egy cég, társaság számára nem elég egy tökéletes termék, vagy egy kifogástalan szolgáltatás. A munkatársak kezében nyugszik a cég pozitív megitélése. Az egyes személyek sikeressége viszont csakis saját tehetségük, alkalmazkodóképességük függvénye. A csapatszellem erõsítése pedig a komunikációs csatornákat nyitja meg. A tréning elõsegíti, hogy a nem szokványos helyzetekben az együtt dolgozó csapattagok egymással szembeni viszonya átfogalmazódjon. Növekedjen egymás megértése, tisztelete. Növekedjen a csapattagok szeretet és intimitás szintje.

Csapatépités
Csapatépités
A segítőkész csapattagok
Hosszú csúszda a Zempléni-hegységben
Csapatépítés
Csapatépítés
Ereszkedés
Sziklamászás

A csapatépítés a nyilt, dinamikus tereptréning , talán a leghatékonyabb módja annak, hogy rekord idõ alatt kialakuljon a csapatszellem. Itt mód nyíllik arra, hogy minnél különlegesebb, szokatlanabb környezeti kihívások elé állítsuk a csoportokat. A feladatok leküzdésén túl nem csupán gyors és hatékony együttmûködés várható, hanem az egyéni érdekek háttérbe szorulása is. A résztvevõk átlépik korlátaikat. Félelmeik leküzdésében átsegítik egymást. A küzdés, az akarat, az együttmûködés, és a játék laza keveréke az a folyamat, ami alatt a résztvevõkbõl csapat lesz. Mindezeket csapatépítõ outdoor tréningjeinken kináljuk az ország különbözõ területein. Hegyvidékeken, vagy speciális barlangi körülmények között. Célunk az általánosan megfogalmazott elvárások mellett a közös élményszint biztosítása, a csapattagok közötti felelõsség tudatosítása. A rendkívül dinamikus, feszes tempó megtartásával, a résztvevõk folyamatos mozgatásával, a helyszinekbõl adódóan különleges élmények átélésére, kihívások leküzdésére nyílik mód. Példaként az alábbiakat említhetjük meg: csúszdák, lengések, ereszkedés, kötélhidak építése, sziklamászás, evezés, vagy barlangi terepjátékok.

Csapatépítés
Csapatépítés
Lengés a szakadék felett
Indul a csapathajó!
Csodavár
Csodavár
Szárazon és vízben a Csodavár-barlangban

Az új évezred egyik legkedveltebb programjaként ajánljuk a Romániába, Erdély hegyeibe szervezett kalandtúráinkat, tréningjeinket. A Budapesttõl 350 kilométerre fekvõ Bihar-hegység vadregényes tájain a lehetõségek széles skáláját kínáljuk.

Pádis

A falusi turizmus lehetõségeit kihasználva az egyszerû kirándulásoktól kezdve egészen a csapatépítõ tréningekig kalauzoljuk csoportjainkat. Betekintést nyújtunk a lélegzetelállító tájak által körül ölelt barlangok világába. A monumentális sziklafalak, a barlangok száján beömlõ víz látványa egycsapásra megérteti velünk, mily hatalmas is a természet.

Eszkimó-barlang
Eszkimó-barlang
Jégvilág az Eszkimó-barlangban

És, ha ezek a lehetőségek még mindig csak adneralin szintünk alsó határát súrolják, vállalkozóbb kedvű partnereinknek kínáljuk az Észak-Olaszország szurdokjaiba vezetett kanyoning túráinkat. Ezeken a túráinkon a résztvevők igazán extrém körülmények között ismerkedhetnek meg a víz igazi erejével.

Kanyon Kanyon
Kanyontúra valahol Olaszországban

Csapatépítő túráink árait az igényeknek megfelelően alakítjuk. Ezzel kapcsolatosan bővebb felvilágosítást elérhetőségeinken nyújtunk.

Tekintsd meg Csapatépítő tréning című kisfilmecskénk a videók között, ahol további videóanyagokat is találhatsz.

Elérhetőségek:

E-mail: simonbela@kihivas.hu
Telefon: +36 30 26 33 119